Danışmanlık hizmetimiz ücrete tabi olup, İstanbul Barosu 2019 yılı Tavsiye Niteliğindeki Ücret Tarifesi geçerlidir.
Aşağıdaki telefonlardan arayarak görüşme için randevu alabilirsiniz. Telefonda vatandaşlık işlemleriyle ilgili bilgi verilmez. Randevuya geldiğinizde, durumunuz incelenip vatandaşlık işlemleriyle ilgili ayrıntılı bilgi verilecektir.
Randevuya gelirken aşağıda belirtilen bilgi ve evrakları toplayarak gelmeniz veya daha öncesinde info@sofyahukuk.com adresine email olarak göndermeniz, durumunuzu anlayabilmemiz açısından gerekli olacaktır.
Randevuya Gelirken Bulundurmanız Gereken Evraklar :
– Göç eden kişinin, nüfus müdürlüğünden alınmış vukuatlı nüfus kayıtları,
– Varsa elinizde bulunan her türlü belge (varsa göç edenin İsim Denklik Belgesi, Bulgaristan Pasaportu, Göç Pasaportu veya benzeri),
– Göç eden kişinin tam göç tarihini yani Türkiye’ye giriş tarihini nüfus müdürlüğünden sorarak öğreniniz.
Randevu İçin Aşağıdaki Telefonlarımızı Arayabilirsiniz :
Telefon :
E-mail :
Adres :
Osmanağa Mah. Serasker Cad. No:120 Daire:13-14 Kadıköy/İstanbul – Türkiye
MUSTAFA DALCALI | Nis 19,2019
Merhabalar,
Benim adım Mustafa Dalcalı. Sizin Web sitenizde, 38 Yılında göçen vatanaşların Bulgaristan vatandaşlığı alabileceği bilgisine ulaştım. Benim dedem Mustafa Dalcalı 1930 Eğridere – Bulgaristan doğumlu ve 1938 yılında göçmüş. Dedem 1970 Yılında vatandaşlığı almadan vefat etmiş. Babam şuanda hayatta ve kendisi de Türk Vatandaşı.
Nüfus Müdürlüğüne gittiğimde, dedem ile ilgili tüm verilere ulaşabildim. Ayrıca Ankara’dan isim denkliği belgesi de talep ettim. 15-20 Gün içerisinde geleceğini , o belge geldiği zaman ihtiyacım olan tüm evrakları bana temin edebileceklerini söylediler. Ayrıca Nüfus Müdürlüğünde dedemin göç zamanı fotoğraflarına bile denk geldim.
Dedem vefat ettiği için bu süreç bizim için nasıl işler ? Babam vatandaşlık alabilir mi ?
Şimdiden çok teşekkür ederim.
sofyahukuk | Nis 28,2019
Merhaba Mustafa Dalcalı, isim denklik geldikten sonra dedenizin Bulgaristan’dan doğum kaydının çıkartılması gerekiyor, daha sonra Bulgaristan makamlarına başvurarak vatandaşlık sorgusu yaptırmanız gerekecek. Vatandaşlık sorgusu sonucu babanızın, dedeniz üzerinden vatandaşlık başvurusu yapıp yapamayacağı ortaya çıkacak. Vatandaşlık sorgusu yaptırmadan babanızın vatandaşlık başvurusu yapıp yapamayacağıyla ilgili bir şey söylemek hatalı olacaktır. Evraklarınızla birlikte bize başvurursanız durumunuzu inceler Bulgaristandaki işlemlerinizi takip edebiliriz.
Büşra | Eki 21,2019
Babamın dedesi Bulgaristan göçmeni 1905 de babamın babası yaşamıyor babam vatandaşlık için başvurabilir mi
Sofya Hukuk | Eki 21,2019
Merhaba Büşra Hanım, Bulgaristan vatandaşlığını başvuru yapabilmeniz için göç eden veya göç edenin çocuğunun hayatta olması gerekiyor. Bulgaristan vatandaşlığı ile ilgili detaylı bilgi için Avukatlarımıza danışabilirsiniz.
Fatma Aslan | Eki 21,2019
Babam 1926 Burgaz ili ruen ilçesi rudina köyü doğumlu aynı köyde hala öz amcamın kızı ikamet etmektedir.Yani öz kardeş çocuğu ve kuzenim.Babam Eylül 1938 de Türkiye ye ailesi ile göç etmiş ben 1949 Bursa doğumluyum babam 2007 yılı vefat etti ilçe nüfus md.küpüne denklik belgesi için müracaat ettim tam 16 ay oldu internet ve ilçe nüfustan takip ettiğimde işlemlerin hala Ankara da gen.md.lük aşamasında devam ettiği ifade ediliyor pek umudum kalmadı daha pratik bir yöntem tavsiye eder misiniz lütfen..
Sofya Hukuk | Eki 21,2019
Merhaba Fatma Aslan, isim denklik belgesi için yaptığınız başvuru oldukça uzun sürmüş, bu durumda başvurunuzu cimer üzerinden de takip edebilirsiniz.
Kategoriler
İletişim
Telefon :
0216 330 70 30
GSM :
0532 494 78 83
E-mail :
sofyahukuk@gmail.com
Son Yazılar: Sofya Hukuk
1948, 1949, 1950 Bulgaristan Göçmenleri
Bulgaristan Vatandaşlığı ve Avantajları
Bulgaristan Vatandaşlığı Sorgulama
Tabiiyet Beyannamesi
Bulgaristanda Şirket Kuruluşu
Bizi Takip Edin
Tüm hakları saklıdır © 2019 - Sofya Hukuk